Jaarlijks volg ik, samen met gelijkgestemde collega’s, de nodige bijscholingen om mijn quality label te kunnen hernieuwen

Ik vind het belangrijk om mijn kennis te blijven onderhouden, zodat ik hondenbaasjes kan blijven begeleiden vanuit het gedachtengoed van de connectiemethode® Door de bijscholingen bij De Bolster Academy te volgen, kom ik ook in contact met andere collega’s die het kwaliteitslabel behaalden en behouden. Het is steeds fijn om een ondersteuning te vinden bij andere netwerkdeelnemers. Even bijpraten, ideeën opdoen, maar vooral dezelfde visie uitdragen… Samen kiezen we voor vriendelijkheid en geweldloosheid, telkens opnieuw!

Wil jij graag contact opnemen met een hondenpsycholoog uit jouw regio? Klik dan snel door op deze link en kijk zo bij wie je terecht kan!

https://academy.debolster.be/quality-label/

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *