Het Quality Label – de connectiemethode® wordt uitgereikt aan hondengedragsbegeleiders die de opleiding coach opvoeder van honden en specialist probleemgedrag bij De Bolster Academy hebben gevolgd en een praktijkstage hebben volbracht.

Er zijn hondengedragsbegeleiders – de connectiemethode® in België en Nederland.  Deze netwerkdeelnemers zijn, enthousiaste coaches voor hond en mens die je helpen om je doel te bereiken: je hond opvoeden tot een sociaal , aangenaam, gehoorzaam, volwaardig en gelukkig gezinslid.

Vind een collega in jouw buurt!

Connecteer met collega hondeneigenaren en vergroot het succes met je hond. 30% van het succes met je hond behaal je door met andere hondeneigenaren samen te werken. Daarom nodig ik je uit om lid te worden van de online community – de connectiemethode®.

Kennis over honden verwerven en in connectie treden met andere hondeneigenaren zorgt voor meer inspiratie. En dat zet jou aan om je inzichten écht in praktijk te brengen. Resultaat? Je bereikt je doel: meer plezier en geluk ervaren met je hond.

In de online community – De connectiemethode® bevind je je in een veilig en aangenaam kader waar Geert De Bolster persoonlijk aandacht besteedt aan de betrouwbaarheid van de verspreide informatie.

Probeer gratis 1 maand!

De liefde voor dieren en de ambitie om een bijdrage te leveren aan het welzijn van honden en katten leidde tot het ontstaan van De Bolster Dierenshop. 

Lindsey luistert aandachtig naar je verhaal en helpt je met het maken van de juiste keuze.
Daarnaast geeft ze de nodige professionele adviezen vanuit haar jarenlange ervaring als hondengedragsbegeleider volgens de connectiemethode®. 

Breng snel een bezoekje aan dé shop voor je hond!

In dit boek legt hondengedragsexpert Geert De Bolster uit hoe je aan de hand van de connectiemethode® een diepere band ontwikkelt met je hond, niet door het ongewenste gedrag te bestraffen, maar door het beter te begrijpen. Leer op een hondvriendelijke, geweldloze manier communiceren met je hond door onder meer een goede leider voor hem te zijn en aan zijn vijf basisbehoeften te voldoen. Verder krijg je concrete tips en adviezen over hoe je een puppy opvoedt, hoe je een puberende hond goed ondersteunt en hoe je omgaat met probleemgedrag zoals ongehoorzaamheid en agressie.

Koop snel dit boek!

Petsitter aan huis, mét expertise!

Collega Sarah volgde ook de opleidingen aan De Bolster Academy en biedt onder andere petsitting aan huis aan. Je hond, kat en eventuele andere huisdieren krijgen een oppas in hun eigen, veilige leefomgeving. Op alle momenten houdt zij rekening met de wensen en mogelijkheden van jouw hond. Wist je dat er zelfs sleep-overs kunnen geboekt worden, zodat jij met een gerust hart op vakantie kan gaan?

Check hier hoe Sarah jou kan helpen!