Welkom bij de connectiemethode® en onze hondenschool aan huis. Met deze online videocursussen, gegeven door Geert De Bolster, krijg je kennis en inzicht over het gedrag van je hond. Je kan ze volgen op je eigen tempo en beslist zelf wanneer je tijd hebt een deel te bekijken en te oefenen. De videocursussen zijn namelijk opgedeeld in korte, overzichtelijke en gestructureerde hoofdstukken. En de kennis die je opdoet kan je onmiddellijk in de praktijk brengen!

Je vergaart up-to-date kennis. Dit zorgt ervoor dat je je hond beter begrijpt en de beste zorg en steun kan geven. Je ontwikkelt zelfvertrouwen in wat je doet en waar je voor staat. Weg onzekerheid over wat anderen zeggen of denken!

Start nog vandaag met de online hondenschool

Luisteren is het belangrijkste onderdeel van communicatie. Leer via deze cursus je hond begrijpen, zodat hij jou ook kan begrijpen. Je kan makkelijker voor hem zorgen en beter in connectie komen en blijven. Deze videocursus bestaat uit 5 modules: de communicatie van je hond, lichaamstaal, taal van de geluiden, aanraking en geurcommunicatie

Naar de cursus

a

Je hond opvoeden vanuit je hart. Je neemt een hond in huis om met hem op een liefdevolle en vriendelijke manier samen te leven en voor hem te zorgen. Je wil vooral samen gelukkig zijn. Met deze videocursus leg je de basis voor een uitstekende opvoeding van je hond die door mindful hondeneigenaarschap wordt bekomen. De videocursus bestaat uit 3 modules: de liefdevolle relatie tussen jou en je hond, je houding als hondeneigenaar en hoe je de connectie met je hond versterkt.

Naar de cursus

A

Waarom doet je hond wat hij doet? Als je je hond wil begeleiden en opvoeden is het belangrijk dat je zijn gedrag begrijpt. Met deze videocursus zal je door de ogen van je hond kunnen kijken, veel effectiever met hem om kunnen gaan en samenwerken. De videocursus bestaat uit 6 modules: Het natuurlijk gedrag van je hond, van pup tot volwassen hond, de relatie met je hond, de basisnoden van je hond en hoe leert je hond. Je zal je hond ook woorden zoals: zit, down, kom hier en plaats kunnen aanleren en hem op een goede manier aan de leiband leren lopen.

Naar de cursus

A

Als je merkt dat je hond onvoldoende naar je luistert en dat ondanks dat je naar de hondenschool gaat, cursussen hebt gevolgd en veel oefent, dan is je leiderschapstalenten versterken de enige oplossing. Met deze videocursus ga je inzicht verwerven in wat leiding aan je hond geven is en ga je oefenen om jouw eigen leiderschap te versterken.

Naar de cursus

A

Meer dan 60% van de hondeneigenaren ervaart een probleem om hun hond aan de leiband te leren lopen. Als je de aangelijnde wandelingen met je hond volgens de principes van de connectiemethode® gaat doen, zal je merken dat alles veel eenvoudiger en aangenamer zal verlopen. De videocursus bestaat uit 3 modules: Basistraining om je pup of hond aan de leiband te leren lopen, Inzicht in de oorzaken van moeilijkheden bij het lopen aan de leiband en effectief omgaan met trekken aan de leiband.

Naar de cursus

A

Een pup opvoeden kan leuk zijn als je weet wat en waarom je doet wat je doet en hoe je je pup op een makkelijke manier kunt begeleiden. Je pup opvoeden – dé online videocursus geeft je inzicht in puppygedrag en biedt duidelijke stappenplannen waarmee je je pup de belangrijkste vaardigheden kan mee aanleren.

Naar de cursus

A

Als je wilt, kan je het gedragsprobleem van je hond effectief aanpakken. De beste manier om dat te doen is door het probleem waar jij en je hond tegen aanlopen, te begrijpen en de oorzaak ervan te achterhalen. Vervolgens kan je het gedragsprobleem verhelpen door er op een gestructureerde manier mee om te gaan. Met de online videocursus – Gedragstherapie voor je hond met de connectiemethode®, heb je alles wat je nodig hebt om op de juiste manier met het probleemgedrag van je hond aan de slag te gaan.

Naar de cursus