PROBLEEMGEDRAG

Soms loopt het even niet zoals je het graag zou willen en heb je het moeilijk met het gedrag van je hond.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en geven we jullie inzicht in het gedrag van je hond. Dankzij het nodige inzicht kan je begrip opbrengen voor het gedrag van je hond. Vanuit dat begrip kan je aan de slag om er iets aan te veranderen.
De problemen die je ondervindt, kunnen te maken hebben met allerlei zaken: niet kunnen alleen blijven, uitvallen op wandeling, angstig gedrag, agressief gedrag, vernielen, trekken aan de leiband, opspringen bij bezoek, onzindelijkheid …
Om kwalitatief advies op maat te bieden, starten we steeds met een gedragsconsult.

Voordelen

Op maat van je hond en jullie gezin:extra ruimte voor jullie persoonlijke noden en omstandigheden
Respect voor de grenzen en mogelijkheden van je hond en jullie gezin
We kunnen onmiddelijk starten
Op momenten dat het voor jou en je gezin kan

Gedragsconsult

Door middel van een gedragsconsult gaan we samen op zoek naar de problemen die jullie ondervinden. Binnen dit gesprek gaan we in op de oorzaak van het gedrag en hoe je er mee kan omgaan.

Daarbij geven we onmiddellijk bruikbare tips en adviezen en oefenen we al een aantal handelingen indien nodig. We kijken hoe jij anders met het gedrag kan omgaan, zodat er ander gedrag bij de hond kan ontstaan.

Dit gebeurt vanuit een open aandacht en met respect voor de mogelijkheden en grenzen vanje hond en je gezin.

Na een consult kan je zelf aan de slag of kunnen wij je verder begeleiden bij het aanleren van de praktische vaardigheden bij de opvoeding van jouw hond door middel van de gedragscoaching.

Gedragscoaching

Indien je dat wil, kunnen we je verder begeleiden bij de praktische vaardigheden om het gedrag van je hond te veranderen.