HOME

Welkom bij Live4Dogz Gent - Evergem
Jij en je hond zijn uniek, jullie verdienen een unieke, individuele aanpak

Ik begeleid je dan ook graag persoonlijk bij de opvoeding van je pup, jonge of volwassen hond. Dankzij een individuele coaching is er steeds ruimte voor al je vragen en bekijken we samen jullie doelstellingen en mogelijkheden.

Ervaar je een probleem met het gedrag van je hond? Ook daarbij geef ik je, tijdens een gedragsconsult, de nodige adviezen om onmiddellijk op een andere manier met dat gedrag te kunnen omgaan. Ook voor verdere ondersteuning kan je steeds bij mij terecht.

Kennis en inzicht in het gedrag van je hond liggen aan de basis van een relatie gebouwd op wederzijds vertrouwen en respect. Daarom werk ik voor de workshops en cursussen samen met Geert De Bolster – Mindwise. Onderwerpen zoals “gezellig wandelen” – “natuurlijk omgaan” – “mindful communiceren” en veel meer komen hierbij aan bod.

Alles wat ik doe vertrekt vanuit de connectiemethode. Hierbij staat natuurlijk communiceren met je hond centraal. Straffen of extra belonen zijn daarbij helemaal niet nodig. Vanuit een mindful houding, met milde en open aandacht, verstevig je de relatie tussen jou en je hond.

Je hond zal van jou leren en ik nodig je uit ook van je hond te leren!

Wandel gerust even door deze site en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Katrien